Tulevat näyttelyt

Ateljeessa näyttely uusimmista töistä

Valikoituja maalauksia esillä pysyvästi.

Avoinna sopimuksen mukaan.

Soita ennen kuin tulet 0405533947. Osoite Pihkamännyntie 3 62100 Lapua.

 

TAIDENÄYTTELY SUOMALAISESTA SISUSTA

Suomen juhlavuoden kunniaksi järjestetään taidemaalari Panu Hemmingin sisuaiheinen taidenäyttely ”Sisulla kohti unelmia” 29.3.-23.4.2017 Helsingissä Taidesalonki Piirtossa. Näyttelyn teokset kuvaavat suomalaista yritteliäisyyttä, työntekoa, sisukkuutta, vapautta ja unelmien tavoittelua. Symbolisen ja humoristisen kuvakielen kautta Hemmingin taiteessa tutkitaan ja kuvataan olemassaoloomme kuuluvaa taistelua ja haasteita, jotka voittamalla voidaan saavuttaa tavoiteltuja ja korkeita päämääriä.

Panu Hemminki on lapualainen taitelija, joka maalaa intohimoisesti syvällisiä, kantaaottavia ja väkeviä maalauksia. Pohjalainen surrealismi ja mielikuvitukselliset maisemat ovat hänen erikoisosaamistaan. Hän on pyrkinyt yli 20 vuoden ajan herättelemään ajatuksia ja tarjoamaan katsojalle mieleenpainuvia taide-elämyksiä.

Teologiksi valmistuneen maalarin teoksissa voi havaita pohdintoja suurten kysymysten äärellä. Hemmingin mukaan taiteen tehtävä on tehdä näkymätöntä todellisuutta näkyväksi, kuten surrealisti Paul Klee on asian ilmaissut. Hemmingin maagiset maalaukset voivat havahduttaa katsojaa tarkastelemaan maailmaa uudesta näkökulmasta ja johdattaa jännittävälle aistien ja järjen ylittävälle tutkimusmatkalle.

Uutena innovaationa Hemmingin taiteessa ovat olleet maalausnäytökset ja osallistavat yhteisötaideprojektit, joiden tarkoituksena on madaltaa kynnystä nykytaiteen ja suuren yleisön välissä, ja luoda yhteisöllisyyttä luovan työskentelyn kautta.

Lisätiedot: Panu Hemminki p. 040 5533947